Assemblea Mundet

CALENDARI:


Dijous 5-N | A partir de les 9h. a la Cuina de Mundet
Taller de pancartes i cartells! Redecorem Mundet!
(Si pots anar-hi o no trobes ningú truca a la Dido, l'Aina o la Xiki)

Dilluns 9 - N | A partir de les 17h. a la Cuina de Mundet
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Roser)

Dimarts 10 - N | Al matí
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Dido o l'Aina)

Dimarts 10 - N | A les 12h a Pl. Universitat
Roda de premsa de la denuncia col.lectiva pels fets del 18-M

Dimarts 10 - N | A les 13h (quedem al Hall de Pedagogia, Sala Paulo Freire)
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Després de la xerrada (aprox 2,30h) ASSEMBLEA DE MUNDET

Dimecres 11 - N | A les 18h a la Facultat de Psicologia aula 1104
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Dijous 12 - N | A les 19h a Pl. Universitat
Concentració Antirepressiva

Divendres 13-N | ?
Judici pels fets de la UAB


I LA SETMANA QUE VE MÉS......

(.... LA MANIFESTACIÓ ES PREPARA...)



Video recordatori de la desocupació del rectorat. Mai oblidarem...

http://58imes.wordpress.com/about/





EXIGIM (Setembre 2008):

-Aturada dels graus de la nostra facultat de cara a l'any vinent.

-Permanencia de l'avaluació única per tal de que a la Universitat també podem accedir aquells que estudiem i treballem a l'hora.

-Permanencia de la Segona convocatòria i reposició d'aquells estudis que se'ls hagi tret.

-Que l'administració es faci càrrec de les despeses que els procesos judicials comportaràn pels imputats i imputades en el desallotjament del rectorat així com les càrregues que el van seguir.

-Responsabilització per part de l'administració en la anormalitat que els nostres continguts acadèmics ha sofert degut al procés de Bolonya.

-Responsabilitzacións davant el desallotjament del rectorat així com de les càrregues policials contra els i les manifestants.



...portem més de 5 mesos intentant iniciar un debat sobre el futur de la nostra universitat i SE'NS RIUEN A LA CARA!! ho hem intentat tot per tal de no haver de parar la docència...TOT!!!...ENS PARLEN DE DIÀLEG I L'ÚNIC QUE VOLEN ÉS QUE ASUMIM LA SEVA IMPOSICIÓ!!

dilluns, 21 d’abril del 2008

Carta de sol·licitud d'acampada a Mundet

Aquí teniu la carta adreçada a l'administració del centre per sol·licitar la utilització d'espais de la universitat per fer una acampada. L'espai del recinte Mundet pertany a la Diputació i la UB l'utilitza. La sol·licitud d'acampada a la UB ens va ser denegada.


Al personal d'administració i docència del recinte Mundet:

Des dels inicis de l'Assemblea Mundet, els seus membres, que en definitiva som tot l'alumnat que conforma la universitat al campus, hem vist que uns dels nostres reptes i objectius era la reivindicació de la Universitat. Aquesta afirmació tan simple la qual suposem que tots compartim és la mare dels ous de tots els nostres manifestos, actes, protestes i mobilitzacions, però que vol dir reivindicar la Universitat? Fer-ho comporta fer-nos la universitat nostre, perquè som tots els que decidim que volem que sigui la Universitat. Així sabem que no significat només la docència, que la paraula que ens uneix en aquest espai de Mundet engloba quelcom més que classes magistrals. L’essència del terme recau en un complex de necessitats i actuacions. Fer Universitat és relacionar-se, és organitzar-se, és aprendre, és escoltar, és riure, és disfrutar dels espais...I aquí és on volíem arribar.

A Mundet no s'utilitzen els espais. Sovint la gent ve a la Universitat a escoltar la docència o impartir-la i per això nosaltres volem reivindicar la utilització dels espais públics, entre els quals la Universitat. Per aquest motiu volem organitzar una acampada lúdica i creativa on tothom qui forma la Universitat (docents, alumnes i personal) pugui disfrutar des del respecte de l'espai Universitari més enllà de la docència. Com que ja hem fet aquest demanda i ens ha estat negada per part de la Diputació, creiem que com alternativa viable podríem utilitzar dues aules de l'edifici del migdia per realitzar aquestes activitats.

Així que el motiu d'aquest escrit és la sol·licitud de dues aules de l'edifici del migdia durant tota la nit del dia 16 d'abril, amb el compromís que adquirim de la responsabilitat i el respecte envers aquests espais públics els quals reivindiquem.

-Assemblea Mundet-

1 comentari:

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

Si fa no fa, com al Raval, el jardí tampoc es de la UB, sinó de l'ajuntament i per cert, està fet una merda!

Salut i endavant la lluita!
Jordi