Assemblea Mundet

CALENDARI:


Dijous 5-N | A partir de les 9h. a la Cuina de Mundet
Taller de pancartes i cartells! Redecorem Mundet!
(Si pots anar-hi o no trobes ningú truca a la Dido, l'Aina o la Xiki)

Dilluns 9 - N | A partir de les 17h. a la Cuina de Mundet
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Roser)

Dimarts 10 - N | Al matí
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Dido o l'Aina)

Dimarts 10 - N | A les 12h a Pl. Universitat
Roda de premsa de la denuncia col.lectiva pels fets del 18-M

Dimarts 10 - N | A les 13h (quedem al Hall de Pedagogia, Sala Paulo Freire)
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Després de la xerrada (aprox 2,30h) ASSEMBLEA DE MUNDET

Dimecres 11 - N | A les 18h a la Facultat de Psicologia aula 1104
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Dijous 12 - N | A les 19h a Pl. Universitat
Concentració Antirepressiva

Divendres 13-N | ?
Judici pels fets de la UAB


I LA SETMANA QUE VE MÉS......

(.... LA MANIFESTACIÓ ES PREPARA...)



Video recordatori de la desocupació del rectorat. Mai oblidarem...

http://58imes.wordpress.com/about/





EXIGIM (Setembre 2008):

-Aturada dels graus de la nostra facultat de cara a l'any vinent.

-Permanencia de l'avaluació única per tal de que a la Universitat també podem accedir aquells que estudiem i treballem a l'hora.

-Permanencia de la Segona convocatòria i reposició d'aquells estudis que se'ls hagi tret.

-Que l'administració es faci càrrec de les despeses que els procesos judicials comportaràn pels imputats i imputades en el desallotjament del rectorat així com les càrregues que el van seguir.

-Responsabilització per part de l'administració en la anormalitat que els nostres continguts acadèmics ha sofert degut al procés de Bolonya.

-Responsabilitzacións davant el desallotjament del rectorat així com de les càrregues policials contra els i les manifestants.



...portem més de 5 mesos intentant iniciar un debat sobre el futur de la nostra universitat i SE'NS RIUEN A LA CARA!! ho hem intentat tot per tal de no haver de parar la docència...TOT!!!...ENS PARLEN DE DIÀLEG I L'ÚNIC QUE VOLEN ÉS QUE ASUMIM LA SEVA IMPOSICIÓ!!

divendres, 25 d’abril del 2008

Acta del dia 24 d’abril del 2008

Assistents: Guillermo, Ana, Amaia, Uxia, Yasmin, Lena, Maria, Xiki, Sergi


1. Valoració de les jornades.

Preparació: Vam anar una mica justos de temps. Teníem diferent coses pensades que no van ser com les samarretes o els gots però tot i així va anar molt bé. La organització del dinar popular ens van avisar amb poc temps però va sortir bé, vam acabar amb les existències. Ens va faltar menjar. Va faltar difusió, la gent no s’havia que les coses les feien les assemblees. S’hauria de fer més difusió per captar més gent per ajudar als actes.

En general la valoració ha estat molt positiva. Hem aconseguit coordinar-nos amb la gent de psicologia i els de jornades d’educació. Aquest vincle ens ha fet forts i ha ajudat a aconseguir moltes més coses. Així els dinars popular han sigut un èxit amb l’exhauriment de tot el menjar i alhora també el sopar. Per altre banda la nit també va anar molt bé tot i saltar-nos les premisses de l’administració. Nosaltres som molt més que una llei. Pel que fa la xerrada s’hagués tingut que moderar i fer més difusió a la vegada que lligar abans els ponents.


2. Estat de comptes.

A falta de lligar alguns temes de despeses aproximadament tenim un benefici de 70€ per les jornades. Aquest benefici es parla de destinar-lo a fer més difusió de l’assemblea.


3. Posicionament sobre la problemàtica al si de la PMDUP

Després de discutir-ho es conclou amb recollir una proposta i discutir-la via mail per treure un redactat definitiu i baixar-lo a la PMDUP. El text de proposta es passa per la llista de correu de l’assemblea.


4. Encontre estatal

Hi ha diversos interessats/es a anar-hi ja que des de l’assemblea ho veiem com quelcom positiu. Es miren els bitllets d’avió i són força cars. Es parla de que l’assemblea assumeixi una part però la despesa econòmica es molt gran i els recursos no. S’elabora un comunicat de suport i queden obertes les portes a tota col·laboració.


5. Pròximes mogudes

Tenim que informar-nos més sobre el tema de la obertura d’una nova sucursal del Santander al campus per muntar alguna història.

Queda fer el tema de la difusió.

Es diu de participar a una xerrada que vol muntar el degà de Pisco. L’assemblea i portaria el seu propi ponent i si no volen muntaríem una xerrada alternativa.

Això no s’ha dit però ho proposo: Per la setmana vinent o l’altre fer una pancarta (tinc la tela al cotxe) que posi www.assembleamundet.net i invitant a la gent a participar-hi. El gran i es podria penjar i deixar uns dies sobre del bar.


6. Varis

El punt de varis queda pendent de resoldre. Parlem de discutir-lo per la llista de correu.

Possiblement hem deixi moltes coses...ajudeu-me i la pengem.