Assemblea Mundet

CALENDARI:


Dijous 5-N | A partir de les 9h. a la Cuina de Mundet
Taller de pancartes i cartells! Redecorem Mundet!
(Si pots anar-hi o no trobes ningú truca a la Dido, l'Aina o la Xiki)

Dilluns 9 - N | A partir de les 17h. a la Cuina de Mundet
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Roser)

Dimarts 10 - N | Al matí
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Dido o l'Aina)

Dimarts 10 - N | A les 12h a Pl. Universitat
Roda de premsa de la denuncia col.lectiva pels fets del 18-M

Dimarts 10 - N | A les 13h (quedem al Hall de Pedagogia, Sala Paulo Freire)
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Després de la xerrada (aprox 2,30h) ASSEMBLEA DE MUNDET

Dimecres 11 - N | A les 18h a la Facultat de Psicologia aula 1104
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Dijous 12 - N | A les 19h a Pl. Universitat
Concentració Antirepressiva

Divendres 13-N | ?
Judici pels fets de la UAB


I LA SETMANA QUE VE MÉS......

(.... LA MANIFESTACIÓ ES PREPARA...)



Video recordatori de la desocupació del rectorat. Mai oblidarem...

http://58imes.wordpress.com/about/





EXIGIM (Setembre 2008):

-Aturada dels graus de la nostra facultat de cara a l'any vinent.

-Permanencia de l'avaluació única per tal de que a la Universitat també podem accedir aquells que estudiem i treballem a l'hora.

-Permanencia de la Segona convocatòria i reposició d'aquells estudis que se'ls hagi tret.

-Que l'administració es faci càrrec de les despeses que els procesos judicials comportaràn pels imputats i imputades en el desallotjament del rectorat així com les càrregues que el van seguir.

-Responsabilització per part de l'administració en la anormalitat que els nostres continguts acadèmics ha sofert degut al procés de Bolonya.

-Responsabilitzacións davant el desallotjament del rectorat així com de les càrregues policials contra els i les manifestants.



...portem més de 5 mesos intentant iniciar un debat sobre el futur de la nostra universitat i SE'NS RIUEN A LA CARA!! ho hem intentat tot per tal de no haver de parar la docència...TOT!!!...ENS PARLEN DE DIÀLEG I L'ÚNIC QUE VOLEN ÉS QUE ASUMIM LA SEVA IMPOSICIÓ!!

dimarts, 22 d’abril del 2008

1 de Maig ALTERNATIU I ANTICAPITALISTA

CONSTRUIM LA SOLIDARITAT

AMB ELS MOVIMENTS SOCIALS I LES LLUITES OBRERES

El 1er de maig, els homes i dones que apostem per una transformació radical de la societat sortim al carrer per combatre les condicions laborals, socials i de vida que ens imposa el capitalisme i el patriarcat, per fer sentir la nostra solidaritat internacionalista amb el conjunt de lluites socials i resistències del món.

Els nostres governs estan compromesos amb el capitalisme. Així, la Generalitat ha presentat les bases d'una llei Catalana d'Ensenyament que obre la porta a la privatització de l'ensenyament secundari; autoritzen acomiadaments massius com el que han patit els companys i companyes de Frape-Behr; s'abstenen de la seva responsabilitat més elemental com en el cas de la vaga de fam de SEAT; neguen un dret laboral tan bàsic com els 2 dies de descans a la setmana pels conductors de TMB; segueixen permetent que milers d'éssers humans visquin en condicions d'il·legalitat amb la seva Llei d'Estrangeria; elaboren un pacte nacional d'habitatge i uns xecs pel lloguer que només garanteixen els beneficis dels promotors i rendistes. Mentre bancs i multinacionals augmenten any rere any els seus beneficis, els salaris i les pensions continuen baixos i els serveis públics amb greus dificultats per la manca d'inversió. I ara, el govern central anuncia una nova reforma laboral pactada entre la patronal i els dirigents del sindicats majoritaris que, molt previsiblement, agreujarà la situació de precarietat, especialment entre la joventut.

Tristament, la Conselleria d'Interior d'un govern anomenat d'esquerres esdevé la punta de llança de la repressió i criminalització sistemàtiques de tots i totes les que lluiten: com els treballadors/es d'empreses en conflicte, immigrants que s'han arribat a qualificar de terroristes sense proves, els i les estudiants que es mobilitzen contra la privatització de la Universitat com el cas de la UAB i UB, sense oblidar els desallotjaments i la utilització de les "ordenances cíviques" per ofegar econòmicament les lluites.

Però on hi ha opressió hi ha resistència, en els darrers mesos un bon grapat de lluites obreres i socials han tornat ha demostrar que és pot resistir.

Per tot plegat reivindiquem i donem suport a:

  • La lluita pels 2 dies de descans i per les 35 hores setmanals dels conductors/es de TMB.
  • Contra la Llei Catalana d'Educació: solidaritat amb els professors/es i el món educatiu en la seva lluita per defensar l'ensenyament públic.
  • Pel reingrés dels i les acomiadats/des de SEAT com s'ha acordat desprès de la Vaga de Fam i contra l'actitud còmplice del govern Tripartit en l'acomiadament de 92 treballadors de Frape-Behr.
  • Contra la mercantilització de la Universitat Pública: estenem la solidaritat amb els i les estudiants i el conjunt de treballadors i treballadores de la Universitat en el seu combat contra l'aplicació del Pla Bolonya.
  • Per un parc públic de lloguer social, expropiació de pisos buits! Congelació de les hipoteques ara.
  • Per la plena regularització dels treballadors/es immigrats/des, aturem els abusos policials.

En solidaritat amb totes les lluites, sindicats, seccions sindicals, moviments socials, organitzacions polítiques anticapitalistes, organitzacions de l'esquerra independentista, col·lectius i persones solidàries amb els pobles que lluiten contra l'imperialisme, convoquem una manifestació el dia 1 de maig amb les següents reivindicacions:

· Per un treball digne i estable: No als acomiadaments, tancaments d'empreses i deslocalitzacions. No a la precarietat laboral. No a la repressió sindical.

· Per un salari mínim de 1200 euros: per garantir les condicions de vida i l'autonomia de les persones.

· Per la defensa dels serveis públics: els drets socials no són mercaderies: aturem les privatitzacions.

· Per la llibertat i la igualtat de les persones: contra el patriarcat i les discriminacions de gènere, pels drets d'opció sexual i reproductius. Pel dret a l'avortament lliure i gratuït.

· Per la igualtat de drets, pels "papers" per tots i totes les immigrants: contra l'explotació laboral i la discriminació per origen.

· Pel dret a l'habitatge digne.

· En defensa del medi ambient i contra l'especulació: per una Catalunya lliure de transgènics i de nuclears, per una nova cultura de l'aigua, ni Quart Cinturó ni MAT, no al traçat de l' AVE.

· Contra l'opressió nacional: Pel dret a l'Autodeterminació de tots els pobles.

· Contra la guerra, les ocupacions i els plans imperialistes: a l'Iraq, a Palestina, a l'Afganistan, al Sàhara, etc... Aturem l'escalada armamentística, no a la OTAN. Solidaritat amb els pobles que lluiten contra la guerra, per la llibertat i la justícia.

VISCA EL 1er DE MAIG

UN ALTRE MON ES POSSIBLE SENSE CAPITALISME

TOTS I TOTES A LA MANIFESTACIÓ:

17:30 h. A PLAÇA UNIVERSITAT