Assemblea Mundet

CALENDARI:


Dijous 5-N | A partir de les 9h. a la Cuina de Mundet
Taller de pancartes i cartells! Redecorem Mundet!
(Si pots anar-hi o no trobes ningú truca a la Dido, l'Aina o la Xiki)

Dilluns 9 - N | A partir de les 17h. a la Cuina de Mundet
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Roser)

Dimarts 10 - N | Al matí
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Dido o l'Aina)

Dimarts 10 - N | A les 12h a Pl. Universitat
Roda de premsa de la denuncia col.lectiva pels fets del 18-M

Dimarts 10 - N | A les 13h (quedem al Hall de Pedagogia, Sala Paulo Freire)
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Després de la xerrada (aprox 2,30h) ASSEMBLEA DE MUNDET

Dimecres 11 - N | A les 18h a la Facultat de Psicologia aula 1104
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Dijous 12 - N | A les 19h a Pl. Universitat
Concentració Antirepressiva

Divendres 13-N | ?
Judici pels fets de la UAB


I LA SETMANA QUE VE MÉS......

(.... LA MANIFESTACIÓ ES PREPARA...)



Video recordatori de la desocupació del rectorat. Mai oblidarem...

http://58imes.wordpress.com/about/





EXIGIM (Setembre 2008):

-Aturada dels graus de la nostra facultat de cara a l'any vinent.

-Permanencia de l'avaluació única per tal de que a la Universitat també podem accedir aquells que estudiem i treballem a l'hora.

-Permanencia de la Segona convocatòria i reposició d'aquells estudis que se'ls hagi tret.

-Que l'administració es faci càrrec de les despeses que els procesos judicials comportaràn pels imputats i imputades en el desallotjament del rectorat així com les càrregues que el van seguir.

-Responsabilització per part de l'administració en la anormalitat que els nostres continguts acadèmics ha sofert degut al procés de Bolonya.

-Responsabilitzacións davant el desallotjament del rectorat així com de les càrregues policials contra els i les manifestants.



...portem més de 5 mesos intentant iniciar un debat sobre el futur de la nostra universitat i SE'NS RIUEN A LA CARA!! ho hem intentat tot per tal de no haver de parar la docència...TOT!!!...ENS PARLEN DE DIÀLEG I L'ÚNIC QUE VOLEN ÉS QUE ASUMIM LA SEVA IMPOSICIÓ!!

dijous, 27 de novembre del 2008

Crònica de sensacions

Diuen que som una minoria, diuen que som uns radicals, però avui podem afirmar contundentment que alguna cosa a canviat al Campus Mundet. No és qüestió de números i estadístiques, sinó de percepcions. El debat està servit, la gent parla del Pla de Bolonya a les aules, als passadissos, pel carrer, a la feina. A Mundet diàriament ens quedem més de 120 persones a dormir. No són poques, tenint en compte que molta gent ve de fora de Barcelona, que li resulta complicadíssim quedar-se a dormir, que treballa i no ho pot compaginar, que té diversos compromisos. És clar que si comptabilitzem tota la gent que participa d'alguna de les activitats programades, de les activitats transversals o de les comissions, el nombre de persones augmenta amb escreix.

Potser és l'inici d'una revolució pedagògica, potser no. El que ha quedat palès és que l'alumnat no ha quedat al marge i com li pertoca ha agafat el timó d'una reivindicació tan legítima com el dret a decidir el que volem que sigui la Universitat. A Mundet es respiren aires de solidaritat, de compromís, es respira bon rotllo. La gent s'organitza, ens coneixem cada dia més uns els altres com a gran família que som. Per fi estem aconseguint que la docència surti de les aules, que s'imparteixin coneixements més enllà de les quatre parets. Per fi estem aconseguint que al Campus Mundet es faci vida universitària més enllà de les classes. Ens qüestionem les coses, tenim perquès per resoldre, dubtes, discutim, ens reunim, creem...tot de forma Assembleària, a partir del diàleg i la participació de tothom. Una altra manera d'entendre l'educació és possible i des de la Facultat de Pedagogia de la UB volem posar un petit granet de sorra més a aquesta utopia feta realitat. Tot es pot canviar, qualsevol lluita es pot guanyar, només fa falta ímpetu i creure en nosaltres mateixos.

Hi ha caliu, menjar solidari, col·laboracions al estudiar, converses profundes, música, art, ... LES AULES SÓN NOSTRES, LA UNIVERSITAT ÉS NOSTRE, AIXÍ QUE VOLEM DECIDIR I ESTEM DEMOSTRANT QUE HO PODEM FER.