Assemblea Mundet

CALENDARI:


Dijous 5-N | A partir de les 9h. a la Cuina de Mundet
Taller de pancartes i cartells! Redecorem Mundet!
(Si pots anar-hi o no trobes ningú truca a la Dido, l'Aina o la Xiki)

Dilluns 9 - N | A partir de les 17h. a la Cuina de Mundet
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Roser)

Dimarts 10 - N | Al matí
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Dido o l'Aina)

Dimarts 10 - N | A les 12h a Pl. Universitat
Roda de premsa de la denuncia col.lectiva pels fets del 18-M

Dimarts 10 - N | A les 13h (quedem al Hall de Pedagogia, Sala Paulo Freire)
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Després de la xerrada (aprox 2,30h) ASSEMBLEA DE MUNDET

Dimecres 11 - N | A les 18h a la Facultat de Psicologia aula 1104
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Dijous 12 - N | A les 19h a Pl. Universitat
Concentració Antirepressiva

Divendres 13-N | ?
Judici pels fets de la UAB


I LA SETMANA QUE VE MÉS......

(.... LA MANIFESTACIÓ ES PREPARA...)



Video recordatori de la desocupació del rectorat. Mai oblidarem...

http://58imes.wordpress.com/about/





EXIGIM (Setembre 2008):

-Aturada dels graus de la nostra facultat de cara a l'any vinent.

-Permanencia de l'avaluació única per tal de que a la Universitat també podem accedir aquells que estudiem i treballem a l'hora.

-Permanencia de la Segona convocatòria i reposició d'aquells estudis que se'ls hagi tret.

-Que l'administració es faci càrrec de les despeses que els procesos judicials comportaràn pels imputats i imputades en el desallotjament del rectorat així com les càrregues que el van seguir.

-Responsabilització per part de l'administració en la anormalitat que els nostres continguts acadèmics ha sofert degut al procés de Bolonya.

-Responsabilitzacións davant el desallotjament del rectorat així com de les càrregues policials contra els i les manifestants.



...portem més de 5 mesos intentant iniciar un debat sobre el futur de la nostra universitat i SE'NS RIUEN A LA CARA!! ho hem intentat tot per tal de no haver de parar la docència...TOT!!!...ENS PARLEN DE DIÀLEG I L'ÚNIC QUE VOLEN ÉS QUE ASUMIM LA SEVA IMPOSICIÓ!!

dissabte, 22 de novembre del 2008

CRIDA A UN DIÀLEG SOBRE EL MODEL DE LA UNIVERSITAT PÚBLICA

Els companys i companyes de l'assemblea Mundet que estem donant suport actiu a la tancada de l'Universitat Central us volem fer arribar el document que resumeix l'actualitat del tancament.


El grup d’estudiants que estem participant en l’ocupació del rectorat de la UB, volem fer arribar el nostre posicionament pel que fa a la reunió realitzada en dijous 20 de novembre amb la comissionada d’universitats, el president de l’ACUP, el rector de la UPF i el rector en funcions de la UB, així com les condicions de l’ocupació del rectorat de la UB.

Volem aclarir que la reunió del passat dia 20 només va servir perquè les i els estudiants féssim arribar les nostres demandes a l’administració pública i als rectors de les universitats públiques catalanes, però aquesta reunió va finalitzar sense un compromís ferm per part del representant de l’ACUP i de la Generalitat de Catalunya de començar a establir els canals de com fer avançar aquest diàleg i poder formalitzar-lo en quelcom productiu. Així no es va establir un nou dia de reunió, ni quins seran els espais ni els mecanismes per facilitar la comunicació per avançar en el diàleg demanat per les i els estudiants. Per tant, aquesta fou de nou una reunió on no es van prendre compromisos formals en aquest sentit, ni en cap de les demandes que les i els estudiants vàrem plantejar.

Per aquest motiu volem fer públics els plantejaments que el grup d’estudiants vàrem exposar a la reunió d’ahir. D'una banda es va deixar ben clar que les i els estudiants demanem que es generin espais de debat i diàleg per a que es defineixi quin model d’universitat volem i necessitem. En aquest sentit entenem que per part de l'administració i dels rectors de les universitats públiques catalanes ha d’existir un compromís ferm, clar i públic en potenciar aquest debat i diàleg, així com les finalitats del mateix, ja que no es pot tractar aquest diàleg d’un parlar per parlar. Creiem que aquest compromís amb el debat i el diàleg passa per definir:

Què es vol aconseguir amb tot aquest procés, així com els temes a debatre, entenent que hauria de servir per a definir un model d’universitat pública on es garanteixin els recursos econòmics i humans per a un ensenyament de qualitat.

Com es vol portar a terme aquest debat, fet pel qual s’haurà de definir una metodologia per portar a terme tot el procés.

Quan es vol portar a terme el debat i marcar una temporització del mateix.

Qui ha de participar, entenent que en el mateix han de ser-hi presents amplis agents socials, a més dels membres de la comunitat universitària i les administracions.

Les i els estudiants volem animar aquest debat i diàleg perque es defineixi de forma conjunta entre totes i tots els participants el model d’universitat que el nostre país vol i necessita. Perque aquest diàleg es realitzi en un ambient i condicions idònies, seria oportú que es retirin els expedients a les 31 companyes i companys de la UAB imputats per la seva lluita i compromís en defensa de la universitat pública.

Igualment no tindria cap mena de sentit fomentar un debat a nivell nacional i amb una amplia participació social i que d’altra banda i simultàniament es continuï amb el procés d’implementació de l’EEES. Per tant demanem la paralització del mateix.

Finalment demanem que les i els rectors de les universitats públiques catalanes preguntin als membres de les seves universitats (professorat, alumnat i PAS) quin és el seu posicionament respecte al procés d’implementació de l’EEES.

Les i els estudiants que estem ocupant el rectorat de la UB mantindrem l’ocupació de l’edifici fins que hi hagi un compromís ferm on es trobin les condicions exposades anteriorment pel que fa al diàleg i les altres demandes que volem fer públiques.