Assemblea Mundet

CALENDARI:


Dijous 5-N | A partir de les 9h. a la Cuina de Mundet
Taller de pancartes i cartells! Redecorem Mundet!
(Si pots anar-hi o no trobes ningú truca a la Dido, l'Aina o la Xiki)

Dilluns 9 - N | A partir de les 17h. a la Cuina de Mundet
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Roser)

Dimarts 10 - N | Al matí
Fem passaclasses per les xerrades dels 58 i +
(Si pots o no trobes ningú truca a la Dido o l'Aina)

Dimarts 10 - N | A les 12h a Pl. Universitat
Roda de premsa de la denuncia col.lectiva pels fets del 18-M

Dimarts 10 - N | A les 13h (quedem al Hall de Pedagogia, Sala Paulo Freire)
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Després de la xerrada (aprox 2,30h) ASSEMBLEA DE MUNDET

Dimecres 11 - N | A les 18h a la Facultat de Psicologia aula 1104
Xerrada dels 58i + amb professores, imputades i altres pels fets del 18-M

Dijous 12 - N | A les 19h a Pl. Universitat
Concentració Antirepressiva

Divendres 13-N | ?
Judici pels fets de la UAB


I LA SETMANA QUE VE MÉS......

(.... LA MANIFESTACIÓ ES PREPARA...)



Video recordatori de la desocupació del rectorat. Mai oblidarem...

http://58imes.wordpress.com/about/





EXIGIM (Setembre 2008):

-Aturada dels graus de la nostra facultat de cara a l'any vinent.

-Permanencia de l'avaluació única per tal de que a la Universitat també podem accedir aquells que estudiem i treballem a l'hora.

-Permanencia de la Segona convocatòria i reposició d'aquells estudis que se'ls hagi tret.

-Que l'administració es faci càrrec de les despeses que els procesos judicials comportaràn pels imputats i imputades en el desallotjament del rectorat així com les càrregues que el van seguir.

-Responsabilització per part de l'administració en la anormalitat que els nostres continguts acadèmics ha sofert degut al procés de Bolonya.

-Responsabilitzacións davant el desallotjament del rectorat així com de les càrregues policials contra els i les manifestants.



...portem més de 5 mesos intentant iniciar un debat sobre el futur de la nostra universitat i SE'NS RIUEN A LA CARA!! ho hem intentat tot per tal de no haver de parar la docència...TOT!!!...ENS PARLEN DE DIÀLEG I L'ÚNIC QUE VOLEN ÉS QUE ASUMIM LA SEVA IMPOSICIÓ!!

dimarts, 24 de març del 2009

Comunicat de l'Assemblea de professorat del Campus Mundet UB

COMUNICAT ASSEMBLEA DE PROFESSORAT CAMPUS MUNDET UB

L’Assemblea de professores i professors del Campus Mundet sotasignants de la Universitat de Barcelona, reunida el 23 de Març de 2009 , després d’un debat reflexiu sobre els greus fets succeïts durant la jornada del 18 de Març 2009 volem manifestar:

1.-La nostra condemna radical de la violència exercida dins i fora de l’espai universitari:

- Expressar el nostre més ferm rebuig en primer lloc a l’ordre del Rector per un desallotjament forçós i per permetre l’entrada dels Mossos d’Esquadra dins el recinte de l’Edifici Històric, per la qual cosa exigim una explicació immediata a la comunitat universitària i l’assumpció de les conseqüències i responsabilitats d’aquesta decisió que desaprovem.

- Critiquem així mateix el trencament de les possibilitats de diàleg que els i les estudiants venien reclamant des de fa mesos.

- En conseqüència denunciem la inadequació de les actuacions dels responsables polítics per l’acció extremadament violenta dels Mossos d’Esquadra.

2.- Volem manifestar el nostre desacord amb les informacions esbiaixades d’alguns medis de comunicació i reclamem una informació acurada i èticament responsable perquè els mitjans de comunicació públics realitzin una tasca en defensa de "tota" la ciutadania.

3.- Les nostres reflexions han deixat palès que aquets fets representen un atac a la universitat pública i democràtica i han creat una greu fractura dins la comunitat universitària.

4.- Volem agrair als i les nostres estudiants la seva persistència en plantejar un debat sobre els camins que està emprenent la nostra universitat i lamentem que el professorat no sempre hem estat prou implicats ni hem sabut donar-l’hi el suport necessari a la seva acció per la qual cosa l’assemblea ha considerat adient demanar-los disculpes.

5.- Finalment, comuniquem que a partir del dia d’avui s’obre un espai de diàleg, dissensió, reflexió i propostes sobre totes aquestes qüestions per part del professorat d’aquest Assemblea al Campus Mundet i, concretament, a les nostres aules, aules que sempre han estat destinades a una formació d’educadors/es, pedagogs/es, treballadors/es socials, psicòlegs/es, psicopedagogs/es i professorat en general, conscients de la seva tasca de mediació a través de la paraula, sigui quin sigui el seu àmbit professional.

Si el rerefons d’aquest debat consisteix a determinar quin ha de ser el sentit de l’ensenyament públic i el paper de la Universitat de Barcelona al nostre país, reclamem explícitament que el diàleg sigui considerat com el principi articulador de tots els àmbits de la vida universitària, i alhora reclamem, explícitament, que això s’expressi d’una manera empírica en el dia a dia de la Universitat. El que ha succeït hauria d’avergonyir tothom que en forma part, més enllà de qualsevol tipus de posicionaments.

6.- Per tant exigim la reobertura del procés de diàleg que l’estudiantat de l’Assemblea d’Estudiants UB havia iniciat amb les autoritats acadèmiques i de l’administració educativa i ens incorporem com a professorat en aquest debat, tot confiant que es recompongui el procés de participació i consens per a una millor universitat.

Signat per l’Assemblea de professors i professores del Campus Mundet UB.

Barcelona, 23 de març 2009

Manuel Aguilar

Remei Arnaus

Ana Ayuste

Josep Manel Barbero

Barbara Biglia

Adela Boixados

Flor Cabrera

Marta Caramés

Inés Carles

Silvina Casablanca

Ferran Cortés

Jaume Del Campo

Virgínia Ferrer

Pilar Folgueiras

Montse Freixa

Joan Frigola

Núria Fuentes

Mariona Grané

Gerard Horta

Silvia Iannitelli

Asun López

Esther Luna

Núria Martorell

Inés Massot

Antoni Mercader

Sandra Montané

Anna Novella

Maria Padrós

Núria Pérez de Lara

Núria Pérez Escoda

M. Angels Renom

Laura Rubio

Marta Sabariego

Conxa San Martín

Jordi Sancho

Ruth Vila

Cilia Willem

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies

Anònim ha dit...

oleee!! moltes gràcies

Anònim ha dit...

Moltes gràcies!
gràcies pel recolzament, gràcies per ser crítics amb aquesta problemàtica, tant amb el rector, els mossos i els mitjans de comunicació, i ser un recolzament cap a la nova demanda de respecte i dignitat que els alumnes fem...
Moltes gràcies ja que tots estem units per una mateixa lluita!!

Anònim ha dit...

Ahora soy yo quien se siente orgulloso de tener unos profesores y una cap d'estudis que se mojan. Muchas gracias a todos los implicados... ¡¡y se echa de menos a mucha gente!!!